Vaaliteemat

Tasa-arvo kunniaan, erikoisen näköinen veikkonen mutta kuitenkin suomen kansalainen. Miksi ei siis kansanedustaja, kasvojen tatuointi oli stuntti joka tehnyt itsestä entistä avarakatseisemman kaikkea erilaisuutta kohtaan.

Aloittelija koko hommassa, mutta onko se niin paha asia ?

 

Syrjäytymistä vastaan

Kun ei ole vuosikausia talsinut samoja polkuja, ajatukset ovat uusia. Kaavoihin ei kangistu, kun niitä ei ole. Uudistukset syntyvät uusista ajatuksista ja uskallanpa vielä uskoa ihmisten hyvyyteenkin. Itse olen suuren osan elämästäni enemmän tai vähemmän kulkenut syrjässä, joten syrjäytymisen ehkäiseminen lähellä sydäntä.

LUE LISÄÄ... 

Teuvo Tuovinen Eduskuntaan! Kuvaaja Antti Yrjönen. 

Teuvo Tuovinen Eduskuntaan! Kuvaaja Antti Yrjönen. 


Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Isäni, vanha merimies on jo opettanut, että olemme kaikki ihmiset yhtä arvokkaita. Riippumatta siitä missä juuremme ovat, mitä jumalaa palvomme tai mikä on seksuaalinen suuntautumisemme, olemme tasa-arvoisia. Ja niinhän tuo menee, mitä enemmän uskaltaa erilaisiin ihmisiin tutustua, sitä enemmän silmät avautuvat. Kunhan emme toisiamme ehdoin tahdoin loukkaa. Kuka voi sanoa miten saamme elää? Ei kukaan, eikä pitäisi kenellekään kuulua.

LUE LISÄÄ...


Teuvo Tuovinen Vasemmistoliiton risteilyllä 2018. Kuvaaja Antti Yrjönen.

Teuvo Tuovinen Vasemmistoliiton risteilyllä 2018. Kuvaaja Antti Yrjönen.

Rajat pois

Sen voisivat ehkä herrat Trump ja Putin toteuttaa. Tuskin tapahtuu, mutta mihin noita tarvitsemme. Huumeet, ihmiskauppa jne. salakuljetus ovat ongelmia vain koska joku jää kiinni. Miksi teemme kansoille lintukotoja kun voisimme olla maailmankansalaisia. Eri uskonnoista ja etnisyyksistä kootut neuvostot voisivat päättää asioista ja taas olisimme lähempänä rauhaisampaa maailmaa. Utopiaa, mutta monesti pohtinut. Yleensä ne "suurten" ideoiden vastakohdat toimisivat paremmin.


Lue koko joulusatu  Teuvo Tuovinen eduskuntaan 2019 Facebook sivuilta.  Kuvitus omasta kynästä.   

Lue koko joulusatu Teuvo Tuovinen eduskuntaan 2019 Facebook sivuilta. Kuvitus omasta kynästä.

 

Sote

Miksi meidän pitäisi sotkea maailman parhaisiin lukeutuvaa terveydenhuoltoa, koko hommassa haiskahtaa jenkkityylin vedätys. Köyhät kyykkyyn ja rikkaille hoitoa. Haluavat meidät maakuntineen osavaltioihinkin jakaa. Jos miettii miten tuota yritetään väkisin ajaa läpi, voiko taustalla olla kun korruptio ja ahneus.


Aktiivimalli

Miksi ihmisiä ohjataan rankaisemalla "laiskuudesta", jos vaan ei halua orjatyövoimaksi. Eikö parempi olisi ihan mielenterveyttä säästääkseen palkita ahkeruudesta, lisää tukia jos täyttää tavoitteet? Vähentääkö kuolemantuomiokaan murhia?


Tutustu minuun

 
Lahjoita kampanjaan