Teuvo Tuovinen - KUka minä sitten olen?

39-vuotias taivaanrannan maalari, Vaatetusalan opiskelija/isä, osa-aikainen aikuisviihdetaiteilija. Taiteilija ja ennenkaikkea ihminen jolla on unelmansa. Poliittinen ura on ainakin tällä hetkellä telakalla, suunta kohti eduskuntaa tyssäsi kantaaottavaan taideteokseen joka oli piraattipuolueessa liikaa. Ehkä sitten seuraavissa vaaleissa ja omalla puolueella.

Tällä hetkellä opiskelen vaatetusalaa. Se se oma juttu olisi ollut jo peruskoulun jälkeen, mutta silloin vielä mietti mitä ne kaverit pohtivat. Homona pitävät herranen aika. Joten peruskoulun jälkeen kävin kääntymässä kauppiksessa, joka ei tosiaankaan ollut se minun juttuni , tai no kyllähän minä tuolla 3 vuotta kirjoilla olin. Poikkesin välillä kun en ollut kännissä tai krapulassa. 3 vuoden jälkeen rehtori potki minut pihalle ja siirryin parolaan kumittelemaan kasarmin seiniä. Panssarijääkäri olen sotilasarvoltani ja seiniä tosiaan paljolti kumittelin kun en ollut metsässä tetsailemassa. Viihdyin metsässä, kukapa ei tykkäisi sotaleikeistä. Mutta koska en ole koskaan osannut kumartaa auktoriteeteille, vituilleen pedattu punkka tai roikkuvat lahkeet/housut saivat kapiaiset minua rankomaan ja kun muut mussuttivat munkkia sotilaskodissa. Pikku Teuvo kumitteli seiniä. Ilmeisesti se metsässä sykkiminen kuitenkin vakuutti, olen minä päässyt jopa kertaamaan.

Pätkätöitä olen koko ikäni tehnyt, mutta ennen vuotta 2015 olin aivan ulapalla mitä tahdon “isona” tehdä. Kesti hiukka normaalia pidempään tuo tajuta. Näin jälkeenpäin miettien, Ex-vaimolla on iso rooli siinä että olen nyt tässä ja tiedän tarkalleen mitä tahdon. Itsellä oli 17 vuoden rilluputkessa käynyt niinkun monelle käy, kuningas alkoholi vei ja minä vikisin mukana. Kännissä kyllä uhosin vaikka ja mitä, mutta krapulassa pelkäsin sängyn alla ja suunnitelmat jäivät. Ex-vaimosein luotti minuun enemmän kun minä itse, ja hänen ansiokseen luen sen että esimerkiksi jääkiekon pariin palasin. 3 divari oli kova juttu, varsinkin kun jalkakin oli rillutellessa kerran tipahtamaan päässyt. Joutui opettelemaan luistelemisen jalalla jonka toiminta ei ollut jäällä niinkään varmaa.

Olenhan minä saanut kuulla niiltä oikeilta ystäviltä mitä minusta selän takana puhuttiin kun yritin vain pitää hauskaa. Roskaa olin jopa monien “kavereiden” silmissä, roskaläjä joka kuitenkin toi sirkushuveja muille ja näinollen oli hyvää ryyppyseuraa. Niinä selvinä kausina joita minulla oli, mietin kuitenkin itse että tämä on vain vaihe enkä välittänyt muiden mielipiteistä. Vaikka viihdyn porukassa, olen aina ollut aikalailla yksinäinen susi. Joskus oli enemmänkin sääntö kun poikkeus että ihastun johonkin kivaan tyttöseen tuntemattomassa kaupungissa, ja pian jo perässään tuonne muutan. Kunnes taas hommat kännissä kusin ja olin yksin.

Nyt olen ollut kohta 2-vuotta ilman alkoholia, en sano että en enään koskaan joisi. Mutta tällä hetkellä on hyvä näin. Saan aikaiseksi asioita, ja minulla on niin paljon tempauksia joita olen tehnyt kännissä mutta en selvinpäin että tästä saa isommat kiksit kuin hetken humalasta. Perheeni jälkeen eniten aikaani panostan vaatemerkkilleni. Fuckface inc. Näen asian niin että meissä jokaisessa asuu pikku Fuckface. Fuckface on enemmänkin se henk koht. mojo tai juttu mikä sinulla on ja joka joitain vituttaa. Olkoon se kovalla työllä ansaittu omaisuus, kultaisella tarjottimella tuotu perintö tai salilla tuunattu perse. Tai vaikka vain karisma jota ei kättelemättä ohiteta. Ja onhan asia niinkin että kukaan ei voi kuitenkaan kaikkia muita miellyttää. Just get your Fuckface on Fuckface.

Toinen asia johon yritän tällä hetkellä panostaa on aikuisviihde. Suomiporno oli ihan kivaa kun mukana oli Sabinat jne. Nykyään kovin tylsää. Lothar käy paikalla, pamputtelee ja pyyhkii vehkeensä verhoon. Se aitous puuttuu, se ilo mitä seksissä pitäisi olla. Kyseessä on kuitenkin maailman luonnollisin asia jota ilman kukaan meistä ei täällä olisi. Tuleville kotisivuille tulee myös maksullinen aikuisviihde osio. Jos olet nainen ja haluat ansaita vähän ylimääräistä samalla hauskaa pitäen. Ota toki yhteyttä. Tällä hetkellä videoita löytyy pornhubista. Tuolla vaan muut vievät suurimman osan tuloista.

Unelmia on vaikka ja kuinka paljon, ja joka päivä tulee jotain uutta. Tubettaminen kiinnostaa, olisi hauska kokeilla tehdä omaa musiikkia. Loppujen lopuksi täällä on jokaisella vain taivas rajana. Pitää vaan uskaltaa luottaa itseensä ja nousta siivilleen.

-Let me be your darkest joke-

https://www.pornhub.com/model/analtrooper-strapon pieni pala taidetta.

_AKK8505(5).jpg